horse racing
Blog

NTF Xmas Quiz – The Answers

OK time to put some of you out of your misery by revealing the answers to the 2011 NTF Xmas quiz!

NTF 2011 Xmas quiz answers –

Q1 – How you might describe Chris Hoy when he isn’t very happy? (2nd letter of answer)

A1 – PEDDLERS CROSS

Q2 – He’s not English or Welsh but he does have mixed parentage? (1st letter of answer)

A2 – SCOTSIRISH

Q3 – If you went to see Ben Elton’s hit musical in London you could be classed as a bit of a …. … ……? (10th letter of answer)

A3 – WEST END ROCKER

Q4 – An excellent ‘Trooper’ to have on your side in a quagmire? (2nd letter of answer)

A4 – BOG WARRIOR

Q5 – This mare could be described as an ‘Electric Month’? (4th letter of answer)

A5 – SPARKY MAY

Q6 – Has been ridden by ‘Bravo Golf’ on all of his career starts? (10th letter of answer)

A6 –  OSCAR WHISKY

Q7 – My pre-season treble on Aberdeen, Raith Rovers and Elgin City certainly was ……. ……..? (2nd letter of answer)

A7 – WISHFULL THINKING

Q8 – Hiya Mate? (1st letter of answer)

A8 – HELLO BUD

Q9 – Does anyone fancy a ‘pursuit in the middle of the night’? (3rd letter of answer)

A9 – MIDNIGHT CHASE

Q10 – This diagonally moving chess piece has gone a bit mental!! (13th letter of answer)

A10 – THE BISHOP LOONEY

Q11 – The on-field leader of the Baggies? (7th letter of answer)

A11 – CAPTAIN CHRIS

Q12 – Mr Redknapp just can’t sit still? (13th letter of answer)

A12 – RESTLESS HARRY

Q13 – The younger of Prince Charles’ sons could easily be described as this? (13th letter of answer)

A13 – WAYWARD PRINCE

Q14 – On a clear night you should be able to see this hurdler in the sky (many times over)? (7th letter of answer)

A14 – THOUSAND STARS

The 14 letters you were left with were – ESCORKIHDNNYEN

Which of course spelt out……..NICKY HENDERSON

Well done to all that got the answers correct and a massive thanks to all that took part.

Ben (NTF)

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

You currently have JavaScript disabled!

This site requires JavaScript to be enabled. Some functions of the site may not be usable or the site may not look correct until you enable JavaScript. You can enable JavaScript by following this tutorial. Once JavaScript is enabled, this message will be removed.